sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Testing part 2


Ulkoasun muokkaukseen tutustuttu ja hieman muutoksia tehty, edelleen suuria kysymysmerkkejä mielessä mutta eiköhän nämä vielä aukene.

Olisi varmaan hyvä avata ideaa tälle blogille?
Blogi tulee pitämään sisällään henkistä ruumiinavausta. Haaveista toteutuksiin jne.
Lähinnä ajatuksia maailmanmenosta, taidetta, musiikkia, kertomuksia rakkaudesta ruokaan, valokuvia, meikkien kanssa leikkimistä, ripaus tietotekniikkaa ja hitusen pariterapiaa. Muotiblogia tästä ei tule, eikä tästä sellaista saa. Epäilen vahvasti että "muodikas" elämä ei ole minua varten. Omien rajojen kokeilua, entisten kokemusten haamuja sekä tarvittaessa tulevaisuuteen neuvonantoa. En halua hienostella, miellyttää enkä kierrellä. Kuitenkin kaipaisin lukijalta ymmärrystä, mielikuvitusta sekä "armoa" oman mielipiteen esiintuomiseen. Tahdon oppia enemmän heukkouksistani ja kehittää vahvuuksiani. Keskustelu täysin vapaa, tosin toivoisin hyväntahtoista sekä asiallista keskustelua kaikilta lukijoilta.

Mietiskellään, pohditaan ja keksitään yhdessä. Blogista ei tule ns."rajoitettua" kenellekkään. Teksti on siis vapaata riistaa kaikille halukkaille, ehkä jopa niillekkin jotka tästä saattavat saada jotain negatiivistakin irti. Toivottavasti kuitenkaan tämä ei kenenkään henkilön elämänlaatua tee millään tavalla huonommaksi. Mutta mielipiteitä täällä tullaan jakamaan. Näkökulmien jakautumista ynnä muuta.. Erilaisuus kunniaan and stuff.

Ennenkaikkea luovaa kirjoittamista sekä omien fiilisten purkua. Tekstiä tästä niinkin tavallisesta elämästä joka tuntuu olevan kaikkea muuta, kuin sitä tavallista.


Tuossa muutama alustava sananen.
Katsotaan iskeekö blogihimo.

<3:llä Melina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti