perjantai 31. tammikuuta 2014

Voi meitä harmaita ja onnettomia naisia..


Niin paljon asioita väärin.

En haluaisi nyt yleistää mutta..

Ihanaa, ihanaa! <- klikkaa mua!


Jos olisin saanut valita, olisin syntymyt mieheksi. Ja voisin noin 110% luvata, että olisin homoseksuaali. Sekä dragqueen.

Naisena ollessa ei saa tehdä sitä eikä tätä. Meille on luotu vartalo, jota tulisi ylistää. Mutta autappa armias kun sinä tunnet olosi vartalossa, se ei tunnu käyvän päinsä. Meillä tulisi olla oikeus pukeutua paljastaviin, koristeellisiin ja niukkoihin vaatteihin, mutta tätä pidetään mauttomana. Me tahtoisimme kokeilla radikaaleja hiustyylejä sekä meikkityylejä, mutta näihinkin on luotu tarkat mallit, minkätyylistä huulipunaa voit pitää minkäkinlaisen hiusvärin kanssa, muuten tulos on sotkuinen eikä imartele ketään. Korkokengissäkään ei tunnu olevan muuta kuin vaaraa ja epämukavuutta.
Glitteriä ei missään nimessä saa käyttää, ei näyttäviä koruja eikä mitään muutakaan. Ei ilmeisesti saa irrotella ilman tuomiota. Millä tavalla tässä ylistetään naisellisuutta? Muhkeat muodotkaan eivät mahdu ihanteisiin. Kyllä tuntuu olevan niin, että naisena olo on harvinaisen tylsää ilman kaikkea tätä. 


Naiset ovat kautta aikojen halunneet korostaa piirteitään, on teko sitä ja teko tätä. Ehostus on aina ollut suuri asia, ja toivottavasti tulee aina olemaankin. Ehostuksessa on hauskoja puolia, joista on pakosti väännetty negatiivisia. Kun nainen juhlistaa omaa naisellisuuttaan, tätä katsotaan epätoivoiseksi yritykseksi. EI. Se on hauskuutta, se on iloa, se on nautintoa sekä oman itsensä rakastamista ja hellimistä!

Ei kukaan voi tulla sanomaan sinulle mikä on liikaa ja mikä liian vähän, jos se on mautonta mutta sinä nautit siitä: anna palaa!

Itsevarmuutesi ei ole riippuvainen muiden ihmisten mielipiteistä, anna siis itsesi näkyä mikäli näin tahdot. Tyylitietoisuus ei saisi kahlita ketään, täällä tarvitaan persoonallisuuksia sekä oman tahdon vapautta noudattavia kansalaisia. Varsinkin meidän värittömässä suomalaisessa kulttuurissa. Harmaata päivästä toiseen. Kun joku uskaltaa tehdä jotain radikaalia, tulee siitä kova tuomio.

Tämän takia, suomalaisten naisten ajatusmaailman takia haluaisin olla 110% homoseksuaalinen dragqueen. JOTTA voisin saada LUVAN tehdä radikaaleja, hyväksyttäviä muutoksia omaan kehooni.
Voisin olla halutessani todellinen diiva ja pukeutua sekä meikata juuri niin kuin itse haluan.

Eikö elämä käy tylsäksi jos ei uskalla irrotella? Eihän tämä tietenkään kaikille ihmisille sovi, mutta minulle tämä diivailu sopii erittäin hyvin! Pidän siitä että saa vetää överiksi ja tahtoisin osoittaa sen myös muille että joskus sitä kannattaa kokeilla, ihan vain siksi että se on hauskaa ja jännittävää.

Ah sitä ihanaa tunnetta, kun näet ympärilläsi hämmentyneitä, ihailevia sekä paheksuvia katseita, tunteiden sekasortoa. Tosiasia on että kun toiselle kumartaa niin toiselle pyllistää, ei se kuitenkaan saisi pysäyttää ketään. Omasta itsestä iloitseminen ei ole rikos. Oman seksuaalisuuden ilmi tuominen ei ole rikos. Ehostaminen ei ole rikos. Vai miksi sitten ihmiset tuntuvat aina olevan niin innoissaan, kun saavat pukeutua naamiaisiin sekä vappujuhliin, eritavalla kuin arkisesti? Mahtaisiko se olla juurikin sitä ihanaa irroittelun iloa sekä sallittua muutosta? Harmi vain että nämä kokeilut useimmilla rajoittuvat vain näihin juhlatilaisuuksiin. Punainen huulipunakin tuntuu olevan aivan liikaa joidenkin mielestä. Ja mikä onkaan sen naisellisempaa, kuin punatut huulet?

Luonnollisuudesta en meinaa edes mainita tässä tekstissä, koska se nyt on ilmiselvä asia jokaiselle.

Jos on suorastaan pakko kadehtia jotakuta, kadehdin kaikkia diivoja. Dragqueen diivoja jotka uskaltavat, osaavat ja haluavat. Harvemmin on mediassa surullista dragqueenia näytetty. Tietenkin osa ihmisistä pitää tätä täysin friikkinä toimintana, mutta niiden ihmisten lähellä en tuskin oloani kauhean mukavaksi tuntisikaan. Kapeakatseiset tylsät ihmiset, yök!

Elämä tarvitsee iloa ja naurua, värejä ja glitteriä. Yksinkertaisen hauskaa ajanvietettä. Naisellisuutta tulisi myös jokaisen naisen korostaa omalla tavallaan, ja meidän muiden naisten tulisi tsempata tätä samaa sukupuolta eikä lyödä maahan. Anna mennä, tulet onnellisemmaksi. Takaan sen.

1 kommentti:

  1. Iso peukku tälle tekstille!
    (niin kuin monille aiemmillekin)

    VastaaPoista